Om migOm mig
Jeg er uddannet organisk psykoterapeut og fysioterapeut. I mine behandlinger arbejder jeg både med krop og psyke. Mit speciale er at hjælpe mennesker i sorg og pårørende, som har mistet. Derudover er jeg specialiseret i at behandle klienter med kroniske smerter. Jeg har selv kroniske smerter, og jeg kan hjælpe andre med at få et godt liv med smerterne.

Jeg har skrevet bogen "Når vi skal dø", som er en interviewbog med mennesker, som befinder sig i den sidste tid af deres liv. Bogen kan købes her hos mig. 
Jeg medvirker også i Esben Kjærs bog: “Døden, en overlevelses guide”.

De sidste 20 år har jeg arbejdet i sundhedsvæsenet, hvor jeg har behandlet mennesker, der er alvorligt syge eller døende samt pårørende.
I 11 år har jeg været selvstændig og arbejdet med palliativ fysioterapi i patienternes egne hjem. 
Jeg har tidligere arbejdet som fysioterapeut i psykiatrien samt i Sparta Atletik & Motion. 

Jeg underviser jævnligt på Metropol samt forskellige kurser. Jeg har selv afholdt flere internatkurser i palliativ fysioterapi.

Privat er jeg et aktiv menneske, der er glad for livet, motion og udendørsliv. Jeg er rutineret motionsløber, og siden jeg var 13 år, har mine ben løbet adskillige kilometer fordelt på korte og lange distancer. Derudover er jeg vinterbader og mor til tre børn.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for mere information eller en afklarende samtale. Jeg ser frem til at høre fra dig.